ایران در مبارزه با مواد مخدر پیشتاز است
نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل:

آیپت چنل: نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در تهران گفت: نهادهای بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد به پیشتازی ایران در مبارزه با مواد مخدر اذعان دارند.
به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری پلیس، این مطلب را «الکساندر فدولف» در دیدار با سرهنگ مجید کریمی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا عنوان کرد.
در این دیدار نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در تهران و ئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا پیرامون موضوعات مشترک مورد نظر در مبارزه با مواد مخدر و افزایش همکاریهای دو طرف تحت برنامه مشارکت کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران گفت وگو کردند.
الکساندر فدولف در این دیدار بر آمادگی ایران برای تقویت مهارتهای حرفه ای و توان عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران هماهنگ با هنجارها و استانداردهای بینالمللی و همچنین نشان دادن نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر، در جایگاههای منطقهای و بینالمللی تأکید کرد.
وی همچنین گفت: نهادهای بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد به پیشتازی ایران در مبارزه با مواد مخدر اذعان دارند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا نیز در این دیدار با اشاره به کم توجهی و کم کاری کشورهای غربی در انجام وظایف بین المللی در مبارزه کارآمد علیه قاچاق و ترانزیت مواد مخدر افزود: با وجود همکاری و تلاش های بیدریغ و گسترده جمهوری اسلامی ایران، کشورهای اروپایی متناسب با سطح تهدید عمل نمی کنند و بار مسئولیت این مبارزه به ایران تحمیل شده است.
سرهنگ مجید کریمی افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران شریکی مهم و تاثیر گذار برای دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران به منظور پیشرفت برنامههای کنترل مواد مخدر در منطقه و جهان و همچنین شریک فعال این دفتر در فعالیتهای منطقهای و بینالمللی محسوب میشود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر در جهان حدود سه هزار و ۸۱۹ شهید و ۱۲ هزار جانباز در این راه تقدیم کرده است.
همچنین در این نشست موضوعاتی مانند استفاده از ظرفیت کشورهای مینی دوبلین در تقویت مبارزه بامواد مخدر بر اساس اصل مسئولیت مشترک، توجه و حمایتهای مالی جامعه بینالملل نسبت به برنامههای مبارزه با مواد مخدر ایران، نگرانیها نسبت به افزایش کشت تریاک در افغانستان، جریان رو به افزایش مواد مخدر، بهبود ظرفیت مرکز سگهای موادیاب پلیس، ارائه تجهیزات جدید آشکار ساز مواد مخدر نظیر بادی اسکنرها، اسکنرهای خودروهای سنگین و برگزاری جلسات نوبه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.