طبیعت و محیط زیست

احیا و بازسازی مرجانهای جزیره خارک

آیپت چنل: طرح احیا و بازسازی مرجان ها در جزایر خارک و خارگو با حضور کارشناسان مجری و تحت نظارت معاونت دریایی سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل محیط زیست بوشهر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، این طرح که شامل چند مرحله بوده و ۲ سال به طول خواهد انجامید توسط پژوهشکده محیط زیست انجام خواهد شد. در مرحله نخست فاز مقدماتی شامل بررسی وضع موجود و نمونه برداری های لازم صورت می گیرد و با کاشت مرجان و پایش منطقه ادامه خواهد یافت.

فرهاد قلی نژاد مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت : مناطق مرجانی از مهمترین زیستگاه های موجود از نظر تنوع زیستی و تولیدات طبیعی بوده و حفظ سلامت آن ها باعث تداوم چرخه حیات در دریا ها و اقیانوس ها می گردد و گونه های بسیاری از ابزیان به این مناطق وابسته اند.

قلی نژاد افزود : آب های پیرامون اثر طبیعی ملی خارگو و پناهگاه حیات وحش خارک دارای زیستگاه های مرجانی هستند که به دلیل گرمایش جهانی و آسیب های مختلفی از قبیل صید بی رویه و آلودگی صنایع در معرض تهدید است.

این پروژه سعی در برگرداندن وضعیت فعلی  و حفاظت بهتر از این منطقه حساس و مهم دریایی دارد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن