بورسکانال نشست خبرینفت و انرژی

عرضه اولیه سه زیرمجموعه هلدینگ برق و انرژی غدیر در بورس

مدیرعامل خبر داد:

آیپت چنل: مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی غدیر از عرضه اولیه ۶ تا ۷ درصد از سهام نیروگاه گیلان تا پایان تیر و کمتر از ۱۰ درصد نیروگاه هرمز بندرعباس و شرکت برق و انرژی غدیر در بورس تا ۵ ماه آینده خبر داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی رادیویی خبری ایران، فریدالدین معصومی در نشستی خبری از بهره برداری نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی قشم با توان ساخت داخل تا پایان تیرماه خبر داد و گفت: دو واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی قشم به بهره برداری تجاری می رسد و با احداث واحدهای این نیروگاه پیش بینی می شود مصرف برق در جزیره قشم در فصل تابستان تامین شود.

وی ادامه داد: میزان سرمایه گذاری طرح ۳۰۸ میلیون یورو و سهامداران پروژه، سرمایه گذاری برق و انرژی غدیر و گروه مپنا هستند. همچنین ۶ تا ۷ درصد سهام نیروگاه گیلان با سرمایه ثبتی ۴۳۰ میلیارد تومانی تا پایان تیرماه در بورس عرضه خواهد شد. قرار است ظرف ۴ تا ۵ ماه آینده کمتر از ۱۰ درصد سهام نیروگاه هرمز بندرعباس و شرکت برق و انرژی غدیر در بورس عرضه شود.

این مقام مسئول درباره سود و زیان نیروگاه گیلان عنوان کرد: این نیروگاه سال ۸۹ از سازمان خصوصی سازی خریداری شده و اکنون هم صورت های مالی مناسبی دارد و این ادعا که برخی می گویند این نیروگاه زیان ده است رد می شود.

معصومی درباره میزان تسهیلات ارزی هلدینگ برق و انرژی غدیر توضیح داد: در شرایط کنونی ۴۵۰ میلیون یورو تسهیلات ارزی گرفته شده و اینکه پروژه هایی با تسهیلات ارزی صرفه اقتصادی ندارند وابسته به وضعیت نیروگاه ها است بطور قطع حاکمیت چاره ای برای تسهیلات می اندیشد. از طرف دیگر دولت موظف است ۵ سال برق نیروگاه های جدید را با تسهیلات ارزی بخرد و از طرف دیگر هزینه ای هم برای سوخت نمی پردازند.

وی در زمینه صادرات برق توسط بخش خصوصی توضیح داد: در حال حاضر سیاست وزارت نیرو این است بخش خصوصی در صادرات برق ورود پیدا نکند و فقط این صادرات توسط دولت انجام می شود و این هلدینگ نیز برنامه ای برای صادرات برق ندارد. اگر صادرات برق توسط بخش خصوصی و دولت صورت گیرد قیمت برق شکسته می شود و شرایط رقابتی بوجود می آید.

بنابراین گزارش، هلدینگ برق و انرژی غدیر یکی از ۸ هلدینگ در حوزه حامل های انرژی است که در سال ۹۰ تاسیس شده و اکنون دارای ۷ نیروگاه به ظرفیت ۲ هزار مگاوات برق است.

خبرنگار: كوروش جم

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن