حق مردم شریف ايران بیش از حد خدمت و توان ما در سازمان است
حجت الاسلام قمی، در مراسم افتتاحیه رویداد ملی «نشر خوبیها»٬ بیان داشت:

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تبلیغ مسئله حیاتی جامعه به شمار میآید. مبلغان ما باید در مسائل مختلف همچون مسئله تولید داخل که شعار سال است را مدنظر قرار دهند. تبلیغ میتواند گرههای بزرگی را در جامعه باز کند.
به گزارش شبكه تصويري خبري ايران، مراسم افتتاحیه رویداد ملی «نشر خوبیها»٬ همزمان با چهلمین سالگرد تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، صبح سه شنبه ۱ تیر ماه ۱۴۰۰ ٬ با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، علیرضا زاکانی، برخی از چهرههای فرهنگی و هنری و اصحاب رسانه٬ در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
حجت الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در اين مراسم٬ با قرائت این شعر که «چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست/ که خدمتی به سزا برنیامد از دستم» گفت: حق مردم شریف ايران بیش از حد خدمت و توان ما در سازمان است. حتی حق موثرین عرصه تبلیغ که نمایندگان آنها در این جمع هستند، همچون هیأتیها، مسجدیها، جهادیها، بانوان و فعالان عرصه هنر و رسانه بیش از اینهاست.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بيان داشت: تبلیغ مسئله حیاتی جامعه به شمار میآید که مورد غفلت قرار گرفته است. مبلغان ما باید در مسائل مختلف همچون مسئله تولید داخل که شعار سال است را مدنظر قرار دهند. تبلیغ میتواند گرههای بزرگی را در جامعه باز کند.
حجت الاسلام قمی، با بیان اینکه هر هدف بزرگی که تجسم کنیم با تبلیغ دست یافتنی است، گفت: اساس برنامه راهبردی اسلام تبیین و تبلیغ است و با تبیین هر مقصد بزرگی دست یافتنی است. انقلاب بزرگ ایران براساس بیانات رهبری محصول تبلیغ است و تبلیغ شبکه حیاتی جامعه ما است.
وی با اشاره به اینکه مشکلاتی که در کشور وجود دارد با تبلیغ میتوان پیش روی گذاشت، خاطر نشان کرد: در بحث تولید قطعاً اگر به جنبه تبلیغی توجه میشد، فعالان بهتر وارد عرصه میشدند. در مقابل تمام فعالان عرصه تبلیغ شرمسار هستم. البته زمینههایی برای خدمت بیشتر به اهل فرهنگ، مجد، هیأت، روضه و تمام بازوان تبلیغ ایجاد شده است.
حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری، مدير مؤسسه روایت سیره شهدا
حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری، مدير مؤسسه روایت سیره شهدا، در این مراسم اظهارداشت: امام رضا(ع)میفرماید: خدا رحمت کند کسانی که امر ما اهل بیت(ع) را احیا میکنند. از حضرت سوال شد امر شما چیست؟ فرمودند: معارف ما را میآموزند و به دیگران آموزش میدهند.
وی با اشاره به اینکه تبلیغ اگر بتواند به رشد عالی خودش دست یابد، تاثیرگذاری عالی خواهد داشت، تصریح کرد: مرتبه اول، تبلیغ علمی است. یعنی مستندگویی، قابل فهمگوی و کار بردی حرف زدن، به این معنا که معارف دین را مستند ارائه کنیم و قابل و فهم و کاربردی بیان کنیم. در این ۴۲ سال این نوع تبلیغ رخ داده است و مردم به عقلانیت دین و قابل فهم بودن و کاربردی بودن معارف دست یافتهاند، اما این مرحله نازلترین تبلیغ است.
مدير مؤسسه روایت سیره شهدا، با بیان اینکه مرحله بالاتر، تبلیغ عینی است، تصریح کرد: این تبلیغ به معنای نشان دادن سیره انبیاء، شهدا و حتی خود مخاطبان است. در آن تبلیغ به مردم میگوییم شما که در اربعين یا در هیأت و حسینیه میتوانید خوب عمل کنید، چرا تکرار نمی کنید.
حجتالاسلام ماندگاری، افزود: مرحله بالاتر تبلیغ آن است که اولیای الهی انجام دادند و آن مرحله چشاندن معارف دینی است. در این مرحله مبلغ با تمام وجود میگوید من این معرفت دینی را چشیدم و حیف است شما نچشید. امام خمینی(ره) میفرماید: انقلاب ما جوان عشرتکدهای زمان طاغوت را عاشق شهادت کرد که ما معتقدیم امام این کار را کرد.
وی تصریح کرد: ۴۰ سال فرصت خوبی برای تبلیغ در اختیار داشتیم، باید از این فرصت استفاده کنیم و اسباب تعجیل فرج را فراهم کنیم.
علیرضا زاکانی٬ نماینده مجلس شورای اسلامی
علیرضا زاکانی٬ نماینده مجلس شورای اسلامی٬ در این مراسم اظهار داشت: مشکل کشور ما این است که قدر و منزلت ولی و امام جامعه آن چنان که باید شناخته نشده است. در جلسهای پنج ساعته با سیدحسن نصرالله دیدار داشتیم و او در این مدت تمام حرفش ناظر به منزلت ولی و امام بود. در این ۵ ساعت اگر از پیشینه گفت و یا از تأسیس حزب الله گفت نام رهبری از دهانش نمیافتاد.
وی افزود: نماینده مهریز از سید حسن نصرالله سؤال کرد که شما چرا اینقدر موفقید و او پاسخ داد چون ولایتمداریم. اگر ایشان حرفی بزند کامل انجام میدهیم و هرجا بفرمایند نظرم این است اما شما باز تحقیق کنید میدانیم نظر ایشان درست است. هرجایی هم بفرمایند نظری ندارند کار را به گونهای انجام میدهیم که موجب رضایت ایشان باشد.
زاکانی ادامه داد: به ایشان گفتم در کشور ما این نگاه مظلوم است و قدر ولی را نمیدانیم. از سوی دیگر هم قدر مردم شناخته نمیشود.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آنگونه که اسلام یاد داده است قدر امام را درک نکردیم و آنگونه که توصیه به قدردانی از مردم شده است، انجام نمیدهیم و باید در این زمینه تبلیغ شود.
زاکانی٬ با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری اخیر تصریح کرد: فراتر از انتخاب فرد و شخص در انتخابات شاهد جریان مبتنی بر ولی جامعه اسلامی بودیم. اگر این جریان رشد کند مردم در انتخابات وارد دعواها نمیشوند. باید ۳۶۵ روز کار تبلیغی روی این جریان کرد تا مردم در انتخابات درست انتخاب کنند.
وی افزود: امروز وظیفه بزرگی برای خدمت در اختیار قرار گرفته است و باید بتوانیم الگوی خوب و نمونهای به دیگران ارائه کنیم. برای این مهم نیازمند همبستگی تمام احزاب دولتی، انقلابی و مردمیم و همه باید به میدان بیایند.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی٬ در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: هنر حجتالاسلام رئیسی رئیس جمهور منتخب که فردی دانشمند، حکیم، مرد عدالتخواه و انقلابی است این است که اگر کشور را با ۵۰ درصد گرفت باید ۸۰ تا ۹۰ درصد تحویل بدهد.
حجتالاسلام روح الله حریزاوی٬ قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی
حجتالاسلام روح الله حریزاوی٬ قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی٬ در پایان این مراسم اظهار داشت: این مراسم به صورت همزمان در سراسر کشور در حال برگزاری است که در مجموع یک هزار مبلغ فعال در این ۴۰ سال در عرصههای مختلف تقدیر میشوند که در مراسم امروز ۱۷ نفر نمادین تقدیر میشوند.
بنا به این گزارش٬ در بخشی از این مراسم٬ از پویش نشر خوبیها به عنوان الگویی برای برنامههای پیشروی سازمان تبلیغات اسلامی رونمایی شد.
رهبر کبیر انقلاب در پیامی که در یکم تیرماه سال ۱۳۶۰ برای تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی مرقوم فرموده بودند یکی از مهمترین وظایف سازمان تبلیغات را نشر خوبیها برشمردند.
خبرنگار: صمد یوسفی