اخبار برگزیدهجوانان و خانوادهکانال نشست خبریهمایش ها

گزارش تصویری نشست خبری همایش بین المللی خانواده مقاوم؛ چالشهای اخلاقی در جهان متحول

عکاس رسانه: محمد رضایی 

شبکه تصویری خبری ایران: نشست خبری همایش بین المللی خانواده مقاوم؛ چالشهای اخلاقی در جهان متحول، صبح امروز دوشنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۱، با حضورعبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مجید امامی دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور، محمد رضا زیبایی نژاد رئیس پژوهشکده زن و خانواده و دبیر علمی همایش، زهرا شریف دبیر اجرایی همایش و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن جلسات پژوهشکده زن و خانواده برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: مسیری که خانواده در ایران طی کرده، مسیر مقاومت در برابر چرخ دنده‌های ویران‌گر منطق نظام سرمایه داری بوده و در حال حاضر نیز هست که باید برایش فکر جدی کرد.

محمد رضا زیبایی نژاد رئیس پژوهشکده زن و خانواده و دبیر علمی همایش بین المللی خانواده مقاوم گفت: بر خلاف ارزش‌های اخلاقی که علی‌الاصول باید ثابت باشند، الگوهای راهبری باید متناسب با موقعیتی که در آن قرار گرفته‌اند منعطف باشند؛ در غیر این صورت در دستیابی به اهداف خود موفق نیستند.

مجید امامی دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی کشور گفت: نجات خانواده می‌تواند مهم ترین مزیت و گفتمان فرهنگی و اجتماعی دولت حاضر باشد که تلاش می‌کند فارغ از آن فشارهایی که نظام سرمایه داری در داخل و خارج ایران اعمال می‌کند، آزاد تصمیم بگیرد و مستقل تر و مبتنی بر ارزش‌های ایرانی و اسلامی در خصوص جامعه و تحولات فرهنگی و تربیت بحث کند.

زهرا شریف دبیر اجرایی همایش بین المللی خانواده مقاوم گفت: این همایش طی دو روز ۱۲ و ۱۳ آذر ۱۴۰۲ به ترتیب در تهران و قم برگزار می‌شود. آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ است که پس از دریافت مورد داوری قرار می‌گیرد. مهلت ارسال مقالات به طور کامل نیز ۳۰ دی ۱۴۰۲ است. دسترسی های بزرگواران به دبیرخانه همایش می‌تواند از طریق کانال ایتا و هم سایت Resistantfamily.ir خواهد بود. بعد از برگزاری همایش برای چاپ مقالات و رایزنی برای حیث علمی همایش در حال رایزنی هستیم و در خدمت بزگواران خواهیم بود.

تصاویر نشست خبری

عکس: محمد رضایی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن